Festival kulture Kostanjevica (FKK) je dogodek, za katerega želimo, da postane tradicionalen, dolgoleten in vpet v pore in dušo Kostanjevice ter same regije. S prostim vstopom želimo vsakomur omogočiti dostop do vrhunske kulture. Festival organizira Mladinsko društvo Kostanjevica na Krki – to so mladi Kostanjevičani in nekateri ”priseljenci”, ki želimo pripeljati življenje v naš mali kraj. Vse, kar delamo, je prostovoljno (to je: društveniki nismo plačani). Stalna podpornica festivala je Občina Kostanjevica na Krki, vendar dostopnost festivala lahko omogočimo le preko sponzorstev in drugih donatorstev. V kolikor bi nas želeli podpreti ali pa potrebujete več informacij, nas prosimo kontaktirajte na elektronski naslov: fkk@mdknk.si.

Festival poteka v Kostanjevici na Krki. V letu 2023 med 1. in 8. julijem na dveh prizoriščih: v Galeriji Božidar Jakac in na koncertnem prizorišču na otoku – podrobnejše informacije o lokaciji dogodka najdete ob opisu dogodka.

 

Kart ni – vstop je prost.

Starostne omejitve ni. Vsekakor pa priporočamo, da otroci, mlajši od 14 let, festival obiščejo v spremstvu staršev. Imamo pa tudi posebno vsebino za otroke – v letu 2023 se bodo v dneh med 3. in 7.7. odvijale počitniške gledališke delavnice za otroke, v Galeriji Božidar Jakac – za več informacij tu.

Za več informacij pokukajte na naš instagram, na našo Facebook stran.