Politika zasebnosti 

Hvala, ker uporabljate naše storitve. Spoštujemo vašo zasebnost in si prizadevamo za varovanje vaših osebnih podatkov. V tej politiki zasebnosti opisujemo, kako zbiramo, uporabljamo in varujemo vaše osebne podatke.

Kakšne informacije zbiramo?

Zbiramo informacije, ki nam jih posredujete prostovoljno ali avtomatično, ko uporabljate naše storitve. To vključuje vaše ime, e-poštni naslov, naslov za dostavo, telefonsko številko, informacije o vaši napravi, vaš IP naslov, informacije o brskanju in podobno.

Kako uporabljamo vaše informacije?

Vaše informacije uporabljamo za zagotavljanje storitev, ki ste jih zahtevali, za izboljšanje naših storitev, za pošiljanje novic in promocijskih sporočil, če ste nam dali dovoljenje za to, in za izpolnjevanje zakonskih obveznosti.

Kako varujemo vaše informacije?

Vaše osebne podatke skrbno varujemo in jih ne posredujemo tretjim osebam brez vašega soglasja, razen če je to potrebno za izpolnitev vašega naročila ali če to zahtevajo zakonske obveznosti. Uporabljamo varne metode shranjevanja in prenosa podatkov, da preprečimo nepooblaščen dostop do vaših osebnih podatkov.

Piškotki

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki nam pomagajo razumeti, kako uporabljate naše storitve. Piškotki nam omogočajo, da vam zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo in da vam prikažemo bolj relevantne oglase. Piškotki se samodejno izbrišejo po določenem času

Spremembe politike zasebnosti

Pridržujemo si pravico do spremembe te politike zasebnosti, kadar koli to potrebujemo. Spremembe bodo objavljene na tej spletni strani. Z nadaljnjo uporabo naših storitev se strinjate s spremenjeno politiko zasebnosti.

Politika zasebnosti

Mladinsko društvo Kostanjevica na Krki bo varovalo zaupnost osebnih podatkov uporabnikov spletnega mesta. Zbrane podatke bomo uporabili izključno za namene, za katere jih bodo posredovali uporabniki spletnega mesta in v okviru zakona in ostalih predpisov.

Osebne podatke in kontaktne informacije bomo uporabljali izključno za namene odgovarjanja na vprašanja uporabnikov. Brez izrecnega dovoljenja uporabnika spletnega mesta ne bomo razkrili osebnih podatkov tretjim osebam, razen če zakon ne določa drugače. Vaše osebne podatke bomo ščitili pred kršitvami in zlorabami.